Aromaterápiás testmasszázs

Kényeztető masszázs rituálék

 A kezelések során, egyedileg készített illóolaj keverékkel dolgozom, melyet az aktuális egészségügyi és mentális állapotnak megfelelően állítok össze. Az aromaterápiás masszázs fizikai és mentális szinten egyaránt rendkívül nyugtató, lazító és különlegesen finom masszázs. A kezelések orvosi minőségű  illóolajokkal és növényi olajokkal történnek.

Az illóolajok segítik az izmok ellazulását, serkentik a nyirokrendszert, jó hatással van a keringésre, fokozzák a szervezet természetes méregtelenítését. A kezelés megfiatalítja, táplálja, tisztítja a bőrt.Az illóolajos masszázs előnyös hatással van a vérkeringésre, vérellátásra, az emésztésre, a nyirokrendszer működésére, valamint a méreganyagok, salakanyagok eltávolítására.Mindezzel jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre.  Az aromamasszázs képes visszaadni, megteremteni az egyensúlyt test és a lélek között.

Mentális és fizikai állapottól függően az alábbi masszázsfajtákból választhat:


Harmonizáló, nyugtató, lazító

Testet és lelket egyaránt mélyen ellazító testmasszázs élménye.


Immunerősítő

Különösen a téli időszakban ajánlott, hisz támogatja az immunrendszer működését, segíti a fertőzések, gyulladások leküzdését. Kúraszerűen ajánlott.


Méregtelenítő

Segíti a szervezetben felhalmozott méreganyagok kiűrítését.


Lélekerősítő, kedélyjavító

Lehangoltság, rosszkedv esetén ajánlott.


Energetizáló, frissítő

Energetizáló , élénkítő hatású masszázs, feltölti a szervezetet energiával, vitalítással.


Boldog asszony rituálé (90’perc)

Minden hölgynek, aki szeretne közelebb kerülni a nőiességéhez, a különleges keverékben lévő mirha, rózsa, jázmin és muskotályzsálya támogatja a női energiákat, ezáltal felszínre hozza a bennünk élő asszonyi teremtő erőt.


Kezelések árai: 

90’ perc   9500 Ft                                   5 alkalmas bérlet:  42.000 Ft

60’ perc   6900 Ft                                   5 alkalmas bérlet:  31.000 Ft

25’ perc hátmasszázs:  3900 Ft            5 alkalmas bérlet:  17.000 Ft