Bemutatkozás

spirit_liviaSzeretettel Üdvözöllek a Spirit Beauty honlapomon! Ludánszki Lívia vagyok kozmetikus és szépségterapeuta. Számomra a kozmetika nem csak egy szakma, hanem egyben hivatás. Honlapom célja, hogy megismertesselek és bevezesselek a holisztikus szépségápolás világába!
A Spirit Beauty kezelések alatt megtalálod a kozmetikai szépségkezeléseimet, A blogomon igyekszem érdekes, aktuális cikkeket összegyűjteni és közzé tenni a szépség-egészség-harmónia-spiritualitás-önismeret,és önmegvalósítás témakörében. A webshopon pedig kedvedre vásárolhatsz magadnak vagy ajándékba, kizárólag minőségi, bevizsgált, bio és natúrkozmetikai, aromaterápiás, egészségügyi, és babaápolási termékeket, illetve az otthoni kencekészítéshez szükséges alapanyagokat!
Tanulmányaimat az Attractive Szépség Akadémián és a Panarom Aromaterapeuta és Szépségterapeuta Intézetben végeztem. Életszemléletem,-tapasztalatom és tanulmányaim alapján a szépséget és a kozmetikát holisztikus rendszerként képviselem. Mit is jelent ez pontosan?
A holisztikus szépségápolás az embert a test-lélek-szellem szerves egységeként kezeli, ez alatt nem csak egy tüneti arckezelés áll, a szépségápoláson kívül elengedhetetlen a lélek karbantartása, hisz minden testi tünet, a bőrproblémák mögött is ott állnak a lelki okok.
Minden érzelmi probléma, minden betegség, konfliktus, minden negatív, agresszív gondolat vagy érzés lenyomatot hagy a testben, az arcbőrön ezáltal a testben energetikai blokkok jöhetnek létre. A kezelések során Deeksha energiaátadást is használok, melyek segítenek kitisztítani az energia blokkokat, feltöltenek életerővel és vitalitással, segíti a befelé figyelést, növeli a tudatosságot, és harmonizálja az érzelmeket.
A holisztikus szépségápolásban nagy segítségemre van az aromaterápia is, az illóolajok melyek csodás világa elvarázsolt engem. Bizonyított tény, hogy az illóolajok a bőrbe masszírozva perceken belül bekerülnek a véráramba, így nem csak a masszírozás helyén fejtik ki jótékony hatásukat, hanem szervezetünk egészére hatnak Az illóolajok nem csak a fizikai sebeket képesek begyógyítani, hanem a lelki sebeket is, de az aurában lévő zavarokat is képesek eltávolítani és energetizálni az egész emberi energiarendszert.
Ki ne hallotta volna már, hogy a szépség belülről fakad? Valóban igaz, hogy tartósan csak a lelkünk ápolásával tudjuk fenntartani a külső szépségünket. A test lelki harmónia szoros összefüggésben van egymással.
A kreatív kozmetika és az aromaterápia lehetőséget ad arra, hogy a kezeléseket minden esetben egyénre szabottan frissen kevert alapanyagokból állítsam össze, figyelembe véve a páciens aktuális bőr és lelkiállapotát.
A szépségkezeléseket Adrienne Feller/ Panarom termékekkel végzem, amelyek kizárólag 100% tisztaságú, bevizsgált, terápiás célú, természetes alapanyagokból és válogatott gyógynövényekből, illóolajokból, esszenciákból, rügykivonatokból készülnek, nem tartalmaznak kémiai adalékanyagot, ásványi olajat, mesterséges színező és illatanyagot, és mentesek mindenfajta állatkísérletektől. Szigorú nemzetközi ellenőrzéseken mennek keresztül, Japánban, Európa több országában is használják, kórházakban,terápiás célokra is.
A kozmetikában kabin rendszerben dolgozom, egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, fontosnak tartom, hogy a vendégeim a kezelések alatt a külvilágot kikapcsolva, ellazultan érezzék magukat, és feltöltődve maximális elégedettséggel távozzanak! Bejelentkezéshez az elérhetőségeket a kapcsolat menüben találod.